Lijst WIJ

De lijst van WIJ voor de verkiezing van gebiedscommissie Delfshaven 2018-2022 bestaat uit 17 betrokken bewoners met burgerkracht. Een mooiere en meer diversere lijst zul je niet snel vinden in Rotterdam of de rest van Nederland.

Met bijvoorbeeld de 16 jarigen (die voor het eerst mogen kiezen én gekozen worden!) Hamza Ciklaakbiyik uit Bospolder en Benjamin Sabotinov uit Oud Mathenesse. Met Middellandman Nico HaasbroekSam Uittenbogaart met haar netwerken in de jongerencultuur. Next Democracy experts Jeffrey Oorebeek en Carolien HooglandMalique Mohamud en Simone Aumaj via het netwerk van Concrete Blossom. Ervaren (ex-) raadsleden Jos Verveen en Querien Velter. Culturele ondernemers Mike van Gaasbeek en Arun Mahabier. En natuurlijk de harde kern van WIJ van het eerste uur: Robbert de VriezeMarieke HillenAnnet SchipperNinny Duarte Lopes en lijstaanvoerder Jelle van der Molen. Alle 17 met hart en daadkracht voor Rotterdam West!

 

verder in het nieuws

Nico Haasbroek schrijft wekelijks over zijn reiservaringen als a-politieke kandidaat voor lijst WIJ. Lees zijn columns hier en op Stadslog. En in Mooi, Mooier Middelland dreigt een flink deel van het budget weer terug te vallen in de algemene middelen. Hoog tijd voor een wijkbegroting voor de komende 4 jaar om de continuïteit en duurzaamheid van het co-creatieproces te waarborgen! En op 8 februari was de laatste Delfshaven Doe je Ding waarbij de huidige gebiedscommissie afscheid nam en een aantal bewonersinitiatieven in het zonnetje zette.