Contact

Ben jij ook WIJ? Heb je een vraag? Moet WIJ zich ergens in Delfshaven hard voor maken? Wil je meedenken en/of -doen? Wil je op de hoogte blijven van WIJ?

Stuur een e-mail aan wijdelfshaven@gmail.com, volg het laatste nieuws op twitter @wijdelfshaven en/of wordt een vriend van WIJ via facebook.com/wij.delfshaven

Welkom in de WIJ maatschappij!

verder in het nieuws

Het trieste bericht dat een 5-jarig jongetje onlangs is overleden door een aanrijding in het Nieuwe Westen. De verkeersveiligheid laat op veel plekken veel te wensen over, zie ook dit artikel op Vers Beton waar de Nieuwe Binnenweg met stip op 1 staat. Het wijkcomité Middelland organiseert een bijeenkomst over verkeersveiligheid op 13 november om 19:30 bij Huize Middelland Ettaouhid aan de Schietbaanlaan 100A.

 

Goed nieuws voor duurzaamheid in Delfshaven. Naast het initiatief van Blijstroom en Zon in de stad is er nu ook Delfshaven Energie Coöperatie die aan de slag gaat met zonnepanelen op daken van scholen in Bospolder-Tussendijken en Schiemond. En bij het Zelfregiehuis start 13 november de gratis cursus Milieucoach. Nog meer weten over duurzaamheid in Delfshaven? Kijk ook eens bij IABR en Wijkenergie Werkt.